XBRLreports gratis downloaden (en rapportagemodellen voor Excel)

Eventuele tarieven zijn vermeld exclusief BTW

In onze webshop kunt u altijd gratis de meest recente versie van XBRLreports gratis downloaden. Controleer dus regelmatig of u met de laatste versie werkt. Indien het de eerste keer is dat u XBRLreports installeert op uw werkstation kunt u deze direct installeren. U dient uiteraard wel te beschikken over een recente versie van Microsoft Excel. Voor de daadwerkelijke communicatie van rapportages dient u ook de module XBRLreports Communication Manager te downloaden en te installeren. Vergeet tot slot vooral niet om ook de gewenste rapportages te downloaden en te installeren.

XBRLreports software - Nederland

XBRLreports software - Europa

De XBRLreports ESEF creator wordt beschikbaar gesteld via het XBRLreports uitwisselportaal. De software kan gedownload worden wanneer u toegang hebt tot het XBRLreports uitwisselportaal.

XBRLreports rapportagemodellen

Informatie voorafgaand aan het downloaden van XBRLreports

XBRLreports gratis downloaden > Proeflicentie!

U kunt XBRLreports gratis downloaden en gebruiken zonder te beschikken over een licentie. U beschikt dan automatisch over een proeflicentie. Een proeflicentie is beperkt tot het gebruik van 20 taxonomie elementen met als doel om ervaring op te doen in het opstellen van rapportages. Het is niet mogelijk om met een proeflicentie direct rapportages aan te bieden aan uitvragende partijen.

Definitieve licentie

Een definitieve licentie van XBRLreports kan aangevraagd worden vanuit de software zelf. U wordt dan naar een online registratiepagina verwezen waarop u de inhoud van uw licentie kunt bepalen en uw bedrijfs- en betaalinformatie kunt achterlaten. De online registratiepagina kan tevens worden gebruikt om uw licentie in te richten voor het gebruik op meerdere werkstations.

Templates

Om het starten met XBRLreports voor u te vereenvoudigen hebben wij al een aantal Excel werkbladen voor u samengesteld waarmee u XBRL instances kunt aanmaken. Deze werkbladen zijn uitsluitend geschikt voor gebruik van XBRLreports met een aangevraagde licentie.

Wij wensen u veel plezier toe bij het gebruiken van XBRLreports.

Download van Rapportages (cabinet bestanden)

Hieronder vindt u de zogenaamde “cabinet” bestanden met de taxonomie definities voor de meest relevante rapportages van dit moment. In onze handleiding vindt u uitgebreide ondersteuning voor het inlezen van deze rapportages in XBRLreports. Wilt u een rapportage samenstellen die hieronder nog niet beschikbaar is gesteld? Neem dan contact op via info@xbrlreports.nl.

Let op: Onderstaande cabinet files zijn geschikt vanaf XBRLreports versie 3.5. Beschikt u over een oudere versie, neem dan contact op met onze helpdesk

Versioning reports (voor functionaliteit Samenvoegen)

0

Je winkelwagen