Highlights laatste versie:
– ondersteuning context afhankelijke labels
– verbeterde mapping
– gebruik standaard locaties voor instances en bestanden
– uitgebreide validatie onjuiste karakters

XBRLreports ondersteund nu integraal context afhankelijke (preferred) labels. Dit betekent dat afhankelijk van de situatie er een ander label wordt getoond. Het gebruik van preferred labels sluit aan met de eisen in de Consistente Presentatie.

Mapping beheer (voor het aanpassen van de grondslagen, datums, valuta, entiteiten en rapportages) kan nu ook worden toegepast op beveiligde werkbladen. Als het werkblad is beveiligd met een wachtwoord, dan moet deze worden opgegeven.

Voor het opslaan van XBRL instances en XBRL-bestanden en het importeren van XBRL instances is het nu mogelijk om gebruik te maken van standaard locaties. Deze kunnen worden gedefinieerd bij de ‘Instellingen’.

Aan de validatie bij het opslaan is ook het valideren op onjuiste karakters toegevoegd. XBRLreports vertelt u exact om welke onjuiste karakters het gaat, op welke positie ze staan, maar het belangrijkste is wel dat XBRLreports u ook vertelt in welke cel ze staan. Dit in tegenstelling tot Digipoort, dat u alleen verteld dat er sprake is van invalide karakters.

 

 

0

Je winkelwagen