Uniconta en XBRLreports hebben een strategische samenwerking gesloten om Uniconta partners en eindgebruikers op eenvoudige wijze XBRL rapportages te laten vervaardigen.

Beide partijen zijn complementair aan elkaar. XBRLreports richt zich alleen op het leveren van XBRL rapportages en Uniconta op het leveren van een online ERP oplossing. XBRLreports wordt onderdeel van de standaard geboden Uniconta functionaliteit.

Alle benodigde fiscale rapportages

Met XBRLreports kunt u alle fiscale rapportages als BTW-aangifte en BTW-Suppletie, ICP en CBS-berichten , KvK jaarrekeningen en kredietrapportages met een druk op de knop opleveren. In Q1 zullen de eerste functionaliteiten opgeleverd gaan worden.

Waarom Uniconta en XBRLreports?

Vanuit Uniconta is de samenwerking een zeer logische keuze; Uniconta kan zich hierdoor focussen op de core functionaliteit van Uniconta. Zo verwachten we dit kwartaal nog een productie module, een geavanceerde projecten module en de start van het ontwikkelen van de vaste activa module. Vanuit XBRLreports is de keuze voor de samenwerking met Uniconta ook logisch. “In Nederland is er geen enkel andere applicatie verkrijgbaar waar men zoveel zelf in kan aanpassen met API’s en plugins (DLLs). Uniconta zorgt ervoor dat al die aanpassingen nog keurig functioneren bij een volgende upgrade. Tevens sluit de visie van Uniconta naadloos aan met die van XBRLreports. Uniconta biedt de disruptive technology in de vorm van een geweldig platform, wij bieden de XBRL functionaliteit en gezamenlijk zullen we in Nederland de standaard gaan zetten”, aldus een enthousiaste Durk Tuinier, directeur XBRLreports.

 

0

Je winkelwagen