Bestelpagina

Om XBRLreports te bestellen dient u eerst de proeflicentie te downloaden vanaf deze website via de pagina ‘Downloads’. De proeflicentie is een beperkte licentie van XBRLreports waarmee u ervaring kunt opdoen in het opstellen van beperkte rapportages. De beperking is dat u slechts 20 taxonomie elementen kunt gebruiken en er wordt geen mogelijkheid geboden om de rapportages direct aan te bieden aan de uitvragende partijen. Wel kunt u op deze wijze zonder enige aankoopdrempel op een geheel vrije manier bekend raken met de mogelijkheden van XBRLreports.

Wij wensen u veel plezier toe bij het gebruiken van XBRLreports. Wanneer u gebruik wenst te maken van de onbeperkte versie kunt u een definitieve licentie aanvragen vanuit XBRLreports zelf dus daarvoor hoeft u niet meer opnieuw terug te keren naar deze website. Wel kunt u op deze website ook enkele voorbeeld Excel werkbladen downloaden waarmee u XBRL instances kunt aanmaken. Deze zijn momenteel uitsluitend geschikt voor definitieve licenties.

Hieronder vindt u bovendien de zogenaamde “cabinet” bestanden met de taxonomie definities voor de meest relevante rapportages van dit moment. Zit die van u er nog niet tussen? Neem dan contact op via info@wordpress-xrp.azurewebsites.net.

Taxonomie definities

0

Je winkelwagen