Licenties activeren met de nieuwe activatiemethode na de update

Voor XBRLreports Excel Add-On versie 3.7 en XBRLreports Communication Manager versie 3.5

Wanneer een update van de XBRLreports Excel addin naar versie 3.7 of de XBRLreports Communication Manager versie 3.5 wordt uitgevoerd moeten alle gebruikers hun licentie activeren middels een persoonlijke Fidesque account.

Wijzigingen ten behoeve van de gewijzigde activatiemethode:
Na de update van de software moet deze geactiveerd worden volgens de gewijzigde activatiemethode waarbij iedere gebruiker activeert met een persoonlijke account. Deze gebruikers moeten gekoppeld worden aan het abonnement alvorens zij gebruik kunnen maken van de software. Tijdens dit proces kan de gebruiker een uitnodiging toegezonden worden om een bijbehorende Fidesque account te koppelen of aan te maken.

 1. Log in abonnementen.xbrlreports.nl (beheerder);
 2. Ga op de homepagina naar het onderdeel Gebruikers. Er zal altijd al één gebruiker aanwezig zijn, de beheerder;
 3. Voeg de overige gebruikers van XBRLreports toe en kies Opslaan;
 4. Nodig de toegevoegde gebruikers uit om een account aan te maken voor Fidesque; (De gebruikers ontvangen een mail met een link om een Fidesque account aan te maken of een een bestaande account te koppelen)
 5. Ga nu op de homepagina naar het onderdeel Producten en diensten waarop u bent geabonneerd en klik op de knop beheer voor het product XBRLreports;
 6. Kies Verbruik op dit abonnement – Inzien/wijzigen;
 7. Koppel de extra gebruikers aan het abonnement via Extra gebruikers koppelen;
 8. Markeer de toe te voegen gebruikers en kies Volgende;
 9. Kies voor de activatie methode ‘Fidesque login’ en kies Opslaan. De gebruikers ontvangen nu een mail met een link om een Fidesque account aan te maken (of een bestaand account te koppelen);
 10. Stuur ook een uitnodiging (via enveloppe symbool) naar de beheerder;
 11. Ga terug naar de homepagina en voeg een abonnement toe op het product XBRLreports XCM (Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht);
 12. Herhaal de stappen 4 t/m 8 voor het product XBRLreports XCM

Update van de software:
De update van de software kan op de reguliere manier worden uitgevoerd met behulp van de setup wizard. Deze kan gestart kan worden door de nieuwe versies van de XBRLreports Excel Add-on en de Communication Manager op te halen via de download pagina.

 

Zodra de gebruiker een Fidesque account heeft aangemaakt dan kan dit worden gebruikt om de licentie te activeren in de XBRL reports addin (XAO)

0

Je winkelwagen