Een feestelijk moment voor XBRLreports nadat MVGM afgelopen week met behulp van de software van XBRLreports de eerste succesvolle aanlevering van een digitaal taxatierapport via SBR Banken bij Rabo Vastgoedgroep en Rabobank Groep wist te realiseren.

MVGM is een innovatieve marktspeler in de wereld van vastgoedtaxaties en is actief betrokken bij de totstandkoming van de zogeheten vastgoedtaxonomie, wat de basis vormt voor het veilig digitaal uitwisselen van grote hoeveelheden data. Met de introductie van de mogelijkheid tot digitale uitwisseling van vastgoeddata behoort de tijdrovende taak van het verzamelen, structureren, beoordelen en het invoeren in modellen en rapporten tot het verleden.

XBRLreports is al een jaren voortrekker in gebruik van taxonomieën en maakt software welke dit gebruik ondersteunt inclusief connecties met ondermeer SBR Banken. Begin 2018 was er de wereldprimeur toen KPMG Nederland het eerste SBR jaarverslag (Standard Business Reporting) heeft afgetekend. XBRLreports streeft ernaar deze pioniersrol te blijven vervullen.

0

Je winkelwagen