Digipoort en de voordelen van indienen met behulp van SBR

De voordelen van het SBR-programma van de overheid worden in onderstaande video van anderhalve minuut meteen duidelijk. Voor het indienen van de aangiften/rapportages biedt de overheid toegang tot haar Digipoort omgeving. Hiermee bent u verlost van de papieren stroom van documenten of uitwisseling tussen klant en intermediair via mail. De kans op fouten wordt verminderd, er is een snel en duidelijk beeld of uw rapportages goed zijn ontvangen en de communicatie met Digipoort is voor u automatisch beveiligd.

XBRLreports biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze deel te nemen aan het SBR-programma. Zo is het mogelijk om uw bestaande Excel toepassing uit te breiden met een Excel add-in waardoor u gegevens in Excel kunt kenmerken met een zogenaamde XBRL code. Per rapportage wordt u een lijst getoond van beschikbare codes waar u uit kunt kiezen.

U kunt er ook voor kiezen om die stap over te slaan en direct gebruik te maken van door ons voorbereide XBRLrapportage-modellen. U hoeft zich dan alleen nog maar te concentreren op de inhoud van uw rapport. Indien zowel de inrichting van een model alsmede ook de gegevens door u zijn voorbereid kunt u uw XBRL rapportage aanmaken en vervolgens met onze communicatiemodule verzenden.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/THSqHlauj8k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
0

Je winkelwagen